Kapcsolati adatok

Rólunk

RÓLUNK

AZ ÉPÍTÉS A LÉTELEMÜNK!

Cégünkről

A Techno-gáz Építő és Kereskedelmi Kft. 1996-ban alakult, és a lassan 30 éves múltra visszatekintő társaság számos technológiai gépészetet, valamint közművezeték építési referenciát tudhat maga mögött.

Alapításkor célunk egy olyan rendszerelvű kivitelezési struktúra megvalósítása volt, ami képes az általunk megcélzott beruházások minőségi, költséghatékony és gyors megvalósítására. Megrendelőink számára a projektek kivitelezése így nem problémává, sokkal inkább egy jól megoldott feladattá válik.

Fazekas Gyula
Ügyvezető - Tulajdonos

Fő tevékenységünk
a kivitelezés.

A lakossági kiszolgálás mellett a közületi, valamint kommunális intézmények igényeit szolgáljuk ki. Húzóágazat a vonalas létesítmények kivitelezése, ezen belül a gázvezetékek és tartozékainak építése.

Megalakulásunk óta elkötelezettek vagyunk, hogy projektjeinket mindig a lehető legmagasabb minőségben végezzük el a határidők betartása mellett. Együttműködéseinket az odafigyelés, a precizitás és a kölcsönös partnerkapcsolat jellemzi.

Faq Image

Sikerünk kulcsát szakértelmünkben, ügyfélközpontú hozzáállásunkban és precíz munkavégzésünkben látjuk.

Mit jelentenek ezek a valóságban?

Társaságunk felépítéséből adódóan rugalmasan tudunk alkalmazkodni a megrendelői igényekhez, nem tervezett, váratlan feladatok megoldására is rövid időn belül reagálunk.

Több mint 20 éves tapasztalatunk, szakképzett kollégáink és folyamatos szakmai képzéseink, illetve újabb és újabb tanúsításaink a garancia munkánk magas szintű ellátására.

Feladatainkat a legnagyobb körültekintéssel, hozzáértéssel végezzük a határidőket szem előtt tartva.

A felelős műszaki vezető feladata a kivitelező képviselete – szemben a műszaki ellenőrrel, aki a megbízó nevében jár el. Felelősséget vállal, hogy az elkészült ingatlan a terveknek megfelelően készüljön el. Felelős műszaki vezetőt minden kivitelezőnek kötelező alkalmaznia.

Vállaljuk építési-, kivitelezési projektek komplett menedzselését a tervezéstől az átadásig. Kollégáink több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött garantálják, hogy projektje a legmagasabb színvonalon, határidőre, költségkereten belül kerüljön átadásra.

Gépi földmunka

Több éves tapasztalattal rendelkezünk gépi földmunka területén. Saját, modern gépparkkal rendelkezünk, hogy mindig a maximumot tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.

Igény szerint elszállítjuk a - nem veszélyes - felesleges törmeléket, vagy a helyszínre visszük a bedolgozni kívánt anyagot. Tapasztalt gépkezelők Gépkezelőink több éves földmunkagép kezelői tapasztalattal rendelkeznek.

Legyen a Partnerünk

Csatlakozzon elégedett partnereink köréhez .